(For ikke at fortælle gemmestedet, har jeg gemt koordinaterne)
Når du finder en cache, så skriv i logbogen og læg den tilbage i cachen. Du kan tage en genstand fra cachen, hvis du har lyst - sørg blot for at lægge noget tilbage af samme eller større værdi. Når du er færdig, så læg cachen tilbage præcist, hvor du fandt den, også selv om du synes, du har et bedre sted til den. Til slut skal du besøge cachesiden for at logge dit fund og dele din oplevelse med andre.
Det er ønsket at logge på internetsiden, men ikke nødvendigt.
Det er ønsket at logge på internetsiden, men ikke nødvendigt.
I dag er der udlagt over 1.5 mio caches verden over. Alle cachene har hver deres egen side på internettet (cache-siden) og hver deres egen placering i den fysiske verden, som man kan spore sig frem til ved blandt andet at bruge sin håndholdte GPS-modtager. Men derudover er cachene lige så forskellige som alle os, der laver dem.
Det er en kapsel af et champagneflaske.
Der er store caches med ting, børn kan bytte med; caches, der egner sig fint til kørestolsbrugere og caches, du kan stresse af med på en rask gåtur imellem to møder inde i byen - eller hængende frit 15 meter oppe i en trætop. Der er ´strække-benene’-caches på rastepladser langs motorvejen. Og hovedbrud til de lange mørke vinteraftner for den, der holder af at løse gåder .. Cachene kan rumme sjove egnshistorier, lære dig om plante- og dyrelivet, lede dig ud i smukke naturområder, til ’hemmelige’ strande, gamle ruiner og meget mere ...
Geocaching er noget man kan lave alene, med hele familien, enkelte børn eller børnegrupper
Kilder:
http://www.geocaching.com/
http://www.geocaching.dk